Technical Problem: Posting

Anything not covered above probably belongs here!

Moderators: hardcore iv, fredrikw, JP, stateofflux, bronco

Technical Problem: Posting

Postby jamesndawson » Sat Jun 18, 2011 4:22 pm

I replied to Frostfire yestered on Vegan Products & Supplements re: eye spray yesterday, but I see it hasn't showed up. I'm sure it told me it went through. It was at the library on a good computer. Not mad, just wondering if I'm misremembering and should post again, or it'll show up soon.
James
User avatar
jamesndawson
Active Member
 
Posts: 303
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:07 am
Location: Spokane

Re: Technical Problem: Posting

Postby stateofflux » Sat Jun 18, 2011 5:27 pm

James I had a look around and it's nowhere to be found, very strange. Please try posting again.
stateofflux
Site Admin
 
Posts: 6254
Joined: Sat Jan 03, 2004 9:55 pm

Re: Technical Problem: Posting

Postby jamesndawson » Tue Jan 02, 2018 5:13 pm

I just had the same problem this morning. I tried posting several times, same message. I'll try again later.
Here's what it looks like. The screen was full of text. Somehow, it just seemed to disappear.
http://www.veganfitness.net/posting.php?mode=reply&f=8&t=24807#preview
Here's what it says across the top:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/message_parser.php on line 71: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 686: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'Array', to be a valid callback
James
User avatar
jamesndawson
Active Member
 
Posts: 303
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:07 am
Location: Spokane


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests